Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Cat-girl - surferen


Beskrivelse


Selma ligger og soler sig, men pludselig hører hun råb fra stranden. Hun tager maske og kappe på og forvandler sig til Cat-girl. En lille dreng er drevet til havs, og Cat-girl springer op på et surfbræt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2015

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 21. dec. 2015

Selma ligger og soler sig, men pludselig hører hun råb fra stranden. Hun tager maske og kappe på og forvandler sig til Cat-girl. En lille dreng er drevet til havs, og Cat-girl springer op på et surfbræt. For de 7-8-årige.

Andet bind i "Lille Dingo"-serien om Cat-girl. Selma fortæller selv historien. Denne gang er hun i sommerhus, men har selvfølgelig sin maske og kappe med. De er gaver fra onkel Jesper, der har haft dem med fra Afrika. Ved stranden er en lille dreng drevet til søs, og Selma må forvandle sig til Cat-girl. Pludselig kan hun surfe, og inden længe kan hun hjælpe drengen på land igen. Ingen må genkende hende, så hun skynder sig hjem. Da moderen spørger, om hun har oplevet noget særligt, svarer hun: "Næh, ikke rigtigt." Hvert opslag har farvede illustrationer.

Hvem vil ikke gerne være Batman eller Spiderman? Selma bliver til Cat-girl, når hun skal hjælpe andre. Børnene kender historierne om heltene, så Cat-girl vil gå lige ind. Sproget flyder og fanger læseren. Farvestrålende og meddigtende illustrationer af Dorte Karrebæk. Seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.

Læs første bind om Cat-girl Cat-girl - brandenNinja Niller - samlebog del 1 & 2. Serien om Ninja Niller handler om en dreng, der kan forvandle sig fx Ninja Niller - samlebog del 1 & 2Læs første bind om Cat-girl Cat-girl - branden. Serien om Ninja Niller handler om en dreng, der kan forvandle sig fx .