Bøger / faglitteratur til børn

Cavalier King Charles-spaniel


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Stine Veisegaard

d. 8. aug. 2017

Let fagbog om Cavalier King Charles-spaniel i serien "Populære hunderacer". Bogen kan læses højt for børn mellem 5 og 7 år eller læses selv fra 9 år.

I serien "Populære hunderacer" er denne den ottende bog, der fortæller om en af de mest efterspurgte hunderacer. Denne gang er det racen Cavalier King Charles-spaniel. Bogen er fyldt med fotos og har kort tekst. Hvert afsnit giver en kort information om racen, udseende, sundhed og hundens pasning. Bogen har lix 23,8, teksten er med stor skriftstørrelse, og svære ord er delt. Bagerst er stikordsregister og ordforklaring. De mange farvefotos er i forskellige størrelser og undervejs findes forklarende faktabokse.

Fin fagbog med flotte billeder. Mange brugbare informationer, som kan bruges til lettere introduktion om hunderacen. Anvendelig til både fritidslæsning og til faktalæsning.

Det er første bog til børn om denne race, som der generelt ikke er udgivet mange bøger om. Bogen er bygget op som de andre i serien "Populære hunderacer", fx GravhundPasning af hunde og hvalpe. Ønskes en bog om hunde generelt findes Pasning af hunde og hvalpe, der også er let at læseDet er første bog til børn om denne race, som der generelt ikke er udgivet mange bøger om. Bogen er bygget op som de andre i serien "Populære hunderacer", fx Gravhund. Ønskes en bog om hunde generelt findes , der også er let at læse.Informationer og udgaver