Bøger / faglitteratur

Chakra : hvordan du vækker dine energier med krystaller, farver, dufte og positiv tænkning - og forvandler din virkelighed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2014

af

af

Merete Trap

d. 18. juni 2014

En fin udgivelse om de syv hovedchakraer, som kan bruges til at skabe spirituel og fysisk balance i livet. En bog der henvender sig til læsere af alternative selvhjælpsbøger.

Denne bog er til læsere der ønsker at leve på et optimalt følelsesmæssigt niveau, og opnå spirituel og fysisk balance. Margaret Ann Lembo fortæller i introduktionen, at hun ønsker at hjælpe med at præsentere en række åndelige redskaber, der kan bruges i dagligdagen til at forandre ens liv. Bogens største fokus er på energier, og det er derudfra man skal arbejde. Bogen er opdelt i kapitler, hvor kapitel 1 fortæller om åndelige værktøjer, kapitel 2 til 8 fokuserer på de syv hovedchakraer og kapitel 9 giver information om kvartskrystaller. Midt i bogen er flotte billeder af stene og krystaller. Bogen er brugbar og let at gå til, da kapitelinddeling og overskrifter skaber godt overblik, og den vil også fint kunne bruges af begyndere til at skabe basisviden om chakra. Margaret Ann Lembo er bosiddende i Florida, hun er bl.a. spirituel healer og driver et spirituelt center kaldet "The Crystal Garden". Dette er hendes første udgivelse oversat til dansk.

Kan sammenlignes med andre alternative udgivelser om chakra, som fx Chakrabogen : skab balance i kroppens vitale energier, 2004, af Pauline Wills.

En udmærket og brugbar udgivelse om de syv hovedchakraer, krystaller og ædelstene, med det formål at læseren kan få fysisk og spirituel balance i livet. Til læsere af alternative selvhjælpsbøger.Informationer og udgaver