Bøger / faglitteratur / øvelser

Chakrahealing : udforsk dine syv chakraer og find frem til det, der blokerer din livsenergi


Beskrivelse


Praktisk guide med gennemgang af de syv hovedchakraer, lokalisering af helbredsproblemer og arbejdet med chakraerne for at genskabe balance. Med præsentation af meditationer, visualiseringer, yogastillinger og åndedrætsøvelser, som kan styrke og balancere chakraerne og kroppens energisystem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juli 2019

af

af

Merete Trap

d. 12. juli 2019

Et chakra er et energicenter i kroppen, og denne bog guider læseren igennem de syv vigtigste af disse. Bogen henvender sig til læsere af spirituelle selvhjælpsbøger.

Bogen starter med en gennemgang af, hvad chakraer er. Herefter følger afsnit med overskrifter som relaterer til de syv chakraer, fx "Rodchakraet Muladhara", "Hjertechakraet Anahata" og "Kronechakraet Sahasrara". Under de forskellige kapitler gennemgås de lidelser der kan findes i chakraet, den energi der er og den samfundsmæssige relation til chakraet m.m. Undervejs præsenteres også en række ting man selv kan gøre som fx meditationer, visualiseringer og yogaøvelser. Amerikanske Michelle S. Fondin er yoga- og meditationslærer, og dette er hendes første udgivelse oversat til dansk.

Dette er en grundig og praktisk guide udi den visdom kroppen selv besidder. Forfatteren tager udgangspunkt i sin egen helbredelse, efter at hun som 28-årig fik konstateret kræft i skjoldbruskkirtlen og opdagede chakrahealing på sin vej mod helbredelse. Bogen arbejder ud fra den antagelse at stagneret energi og ubalancer i chakraerne kan give helbredsproblemer. Som oftest med denne type selvhjælpsbøger, kræves der en læser som er åbensindet overfor emnet.

Af andre udgivelser om emnet chakrahealing kan nævnes ChakrahealingDen lille bog om chakraer, som dog er af ældre dato. Den lille bog om chakraer kan anbefales, hvis man vil læse lidt om emnetAf andre udgivelser om emnet chakrahealing kan nævnes Chakrahealing, som dog er af ældre dato. kan anbefales, hvis man vil læse lidt om emnet.