Bøger / skønlitteratur / roman

Chanceløs


Beskrivelse


22-årige Ivy dater ikke footballspillere og hun vil have sex med følelser. Gray scorer en ny kvinde hver aften og nyder at være den populære stjerne. Ivy og Gray er gode venner, men kan de nøjes med det?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 1. feb. 2018

22-årige Ivy dater ikke footballspillere og hun dater slet ikke spillere, som hendes far er agent for. Gray scorer en ny kvinde hver aften og nyder at være den populære stjerne. Romantisk og sexet collegeroman om sex, venskaber, football og alt der imellem. For alle, der elsker erotiske romaner.

Gray og Ivys venskab begynder som en humoristisk sms-udveksling. Da de endelig mødes, må Gray overveje, om han kan nøjes med at være venner med Ivy, som han er voldsomt tiltrukket af. Gray vil ikke bindes af en fast kæreste, men vil heller ikke ødelægge det fantastiske og nære venskab, han har med Ivy. Ivy derimod vil have sex med dybe følelser. Hun er slet ikke til one night stands. Alligevel kan hun overhovedet ikke tænke på andet en sex, når hun er sammen med Gray. Gray er ved at skrive kontrakt med Ivys far, som agent i hans kommende football-karriere. Ingen af dem tror på, at man skal blande følelser og forretning. Men følelser og seksuel tiltrækning lader sig ikke stoppe af fornuft.

Fantastisk, medrivende, romantisk og dampende hed roman om den fine grænse mellem venskab og kærlighed. 2. fritstående bind i serien "Game on", som starter med Sendt til tælling.

"Game on"-serien er mindst lige så god som Elle Kennedys "Off-Campus", der starter med Aftalt spil.


litteratursiden.dk

d. 26. feb. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 26. feb. 2018

Nem at holde af og ufattelig svær at lægge fra sig. ’Chanceløs’ er fantastisk underholdning, der får solen til at titte frem selv på den kedeligste regnvejrsdag. Denne romantiske komedie er sprød, sø...