Bøger / skønlitteratur / roman

Chancen


Beskrivelse


Brenna er datter af cheftræneren for Briar Universitys ishockeyhold. Derfor kan hun overhovedet ikke date Jake Connelly, som er kaptajn på Harvards hold. Desuden kan hun slet ikke udstå ham - eller?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 23. jan. 2020

Brenna er datter af cheftræneren for Briar Universitys ishockeyhold. Derfor kan hun overhovedet ikke date Jake Connelly, som er kaptajn på Harvards hold. Desuden kan hun slet ikke udstå ham ... eller? Romantisk og erotisk new adult for især yngre kvinder.

Brenna er helt utroligt smuk og scorer gerne en lækker ishockeyspiller ind i mellem. Men selvom hun ikke altid er på god fod med sin far, skal han slet ikke vide, at hun fraterniserer med fjenden. Da Jake Connelly pludselig også blander sig, bliver hun stiktosset. Jake er kaptajn for Briar U's tætteste rivaler, og han vil have, at spillerne fokuserer på at vinde statsmesterskabet. Men han kan heller ikke selv glemme den rapkæftede Brenna. Hun kæmper for at få en praktikplads på en sportskanal, hvor det ikke er nemt at få foden indenfor som kvinde. Måske har hun alligevel brug for Jakes hjælp?.

Underholdning i topklasse og erotiske scener, der kan få enhver ung kvinde til at rødme, bliver her krydret med en sej hovedperson, som bestemt ikke bare lader sig score uden kamp. Dette er 2. selvstændige bind i "Briar U", som er spinoff til Elle Kennedys populære "Off-campus"-serie. 1. del i "Briar U" er Jagten.

M. Leightons "Pretty"-serie, der starter med Hvide løgne, kan også anbefales.