Bøger / skønlitteratur / roman

Checkpoint Charlie


Beskrivelse


Jonas beslutter at forlade det perfekte forstadsliv for måske at blive forfatter. En nat på Vesterbro bliver dog katastrofal på mange måder.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2008

af

af

Per Månson

d. 15. okt. 2008

Det er først og fremmest en roman for et yngre publikum, der har mod på litterære eksperimenter og gerne vil overraskes.

Bernt arbejder bl.a. som instruktør og manuskriptforfatter og udgav i 2007 romanen Westend sammen med Jeff Matthews. Jonas er blevet en almindelig forstadsdansker med villa, kone og to perfekte børn. En dag beslutter han sig for at forlade dette liv for at tage til Berlin og måske blive forfatter. Flyet bliver aflyst, og en nat i København udvikler sig grumt, da han løber ind i ungdomsvennen Andreas og sprut og coke. Bernt skriver i et meget højt - men flot - gear, og han stiller store krav til sin læser, der må skelne mellem rigtig fiktion og fiktiv fiktion.

Det er en flot opfølgning på Westend og godt nyt til fx Jonas Bengtssons og Jakob Ejersbos læsere.

En flot og krævende roman om anarkiets kamp mod konformiteten.


litteratursiden.dk

d. 30. okt. 2009

af

af

Lida Wengel

d. 30. okt. 2009

Jonas har det hele. To børn, en smuk kone og et varmeisoleret etplanshus i Vanløse. En dag beslutter han sig for at forlade det hele. Jonas burde være lykkelig for sit perfekte forstadsliv. Men pludse...


Sentura [online]

d. 22. okt. 2008

af

af

Michael Balle

d. 22. okt. 2008


Weekendavisen

d. 24. okt. 2008

af

af

Klaus Rothstein

d. 24. okt. 2008