Bøger / faglitteratur / opskrifter

Chokoladehåndbogen


Beskrivelse


Med denne chokoladehåndbog ved din side, kan du trygt kaste dig ud i at fremstille smukke, blanke, formstøbte chokolader med perfekt knæk og smagssammensætning. Til alle, der nørder med chokolade.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2022

af

af

Laura Winding

d. 7. okt. 2022

Med denne chokoladehåndbog ved din side, kan du trygt kaste dig ud i at fremstille smukke, blanke, formstøbte chokolader med perfekt knæk og smagssammensætning. Til alle, der nørder med chokolade,.

"Chokoladehåndbogen" gennemgår alle processer i forbindelse med chokoladefremstilling. Indledningsvis introduceres ingredienser og udstyr, herunder en beskrivelse af kakaobønnens vej fra træ til kakaopulver/kakaosmør. Bogens første kapitler tager udgangspunkt i teknikker, fx temperering, overtræk eller dekoration. Derpå følger opskrifter på fyld til støbte og overtrukne chokolader, flødebollefyld samt dedekorations- og pynteteknikker. Bagest i bogen lidt om holdbarhed og opbevaring samt indeks, hvert af bogens projekter er udstyret med sværhedsgrad fra 1-4.. Du kan få brug for specialudstyr og -ingredienser som aroma og pulverfarve samt bl.a. chokoladeforme, varmeboks og transferark. Find yderligere inspiration på forfatterens blog: bageglad.dk.

En virkelig grundig indføring i chokoladens verden med spændende information fx om bæredygtighed, om optimal rækkefølge af fyld i en chokolade eller hvilke smage, der komplimenterer hvilken chokoladetype (se smagshjulet). Fedt med udvidet indeks over opskrifter efter niveau og billedindeks. Smukke farvefotos af perfekte chokolader.

I disse bøger finder du lignende inspiration til chokoladeprojekter: ChokoladesuccesChokolade og ChokoladeI disse bøger finder du lignende inspiration til chokoladeprojekter: succes og .