Bøger / faglitteratur / biografier

Christian 8. : konge af først Norge og siden Danmark


Beskrivelse


Biografi over kong Christian VIII's (1786-1848) liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2016

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 23. juni 2016

Vil man vide mere om de danske konger, som fx Frederik 3 eller Christian 8. er disse 2 bøger i "Kroneserien" et glimrende sted at starte. Til folkeskolens ældste klasser og til læsere med generel historisk interesse.

"Frederik 3." og "Christian 8." er biografier om de danske konger. Bøgerne omhandler kongernes liv og levned og den del af Danmarks historien de havde afgørende indflydelse på i kraft af deres rolle som regenter. Bøgerne er en del af serien "Kroneserien" og udgivet af Forlaget Historika i samarbejde med Kongernes Samling.

Velskrevne, overskuelige og velkomponerede bøger skrevet i et forståeligt sprog. Illustrationer og tekst supplerer hinanden godt og får bøgerne til at fremstå interessante og læsevenlige. Veldokumenterede uden at blive for tunge. En god introduktion til og indførsel i historierne om Danmarks Konger.

Kan sammenlignes med de andre bøger i "Kroneserien" fx Christian 4 Og Frederik 9. og dronning Ingrid som er af samme forfatter, på samme niveau og har samme grafiske udtrykChristian 4.Frederik 9. og dronning IngridKan sammenlignes med de andre bøger i "Kroneserien" fx Christian 4 Og som er af samme forfatter, på samme niveau og har samme grafiske udtryk.