Bøger / faglitteratur / vejledninger

Christianes beautybog


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. dec. 2013

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 3. dec. 2013

Primært målrettet yngre kvinder, men der er inspiration og gode råd til alle kvinder, der interesserer sig for hud, makeup og hår.

Christiane Schaumburg-Müller er skuespiller og danser, samt et kendt ansigt fra tv, bl.a. som vært på "Vild med dans". I denne bog har hun samlet sine bedste hår- og makeuptricks. Bogen er delt op i kapitler med overskrifterne makeup, hud, øjne, læber, image looks, hår & opsatte frisurer. Hvert kapitel indleder med at give overblik over basisprodukter og redskaber, hvorefter makeup og frisurer vises trin for trin. Ind imellem kommer forfatteren med små personlige fortællinger. Kapitlerne er overskuelige, teksten letlæst og stoffet fint formidlet med flotte illustrationer, trin for trin vejledninger og personlige kommentarer.

Der findes en del bøger om makeup og hår bl.a. Nem og naturlig makeup af Marianne Tromborg, men denne udgivelse skiller sig positivt ud. Den kombinerer den meget konkrete tilgang til makeuppen, som nogle af de engelske bøger fx The complete makeup and beauty book anvender, med en fin personlig formidling.

Fin, meget anvendelig bog om makeup og frisurer, der i et letlæst og personligt sprog giver konkrete anvisninger omkring makeup og frisurer.


Politiken

d. 2. nov. 2013

af

af

Mikkel Bruun Zangenberg

d. 2. nov. 2013