Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Christopher


Beskrivelse


Om popsangeren Christophers (f. 1992) private og professionelle liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2014

af

af

Pia Petersen

d. 16. okt. 2014

Christopher er ifølge forfatteren til bogen det tætteste vi har på en superstjerne i Danmark, og hun har derfor lavet en fanbog om ham. For fans fra 10 år.

Christopher udgav sin første single i efteråret 2011 og har siden udgivet 2 album og har også kontrakt hos EMI på et tredje. Han har en stor og loyal fangruppe, og han er en flittig bruger af sociale medier, hvor han kommunikerer til dem. Forfatter har læst og hørt alle de interviews, der er lavet med Christopher og har brugt det som udgangspunkt for at give et billede af hans karriere, måden han arbejder på, forholdet til hans venner og familie og hans kærlighedsliv. Derudover er bogen spækket med billeder af Christopher.

Bogen er stor og har et flot layout, hvor billederne står knivskarpt, men da bogen tager udgangspunkt i indhold, der allerede er set før, bringes der ikke meget nyt om Christopher. Hvis man gerne vil være opdateret på Christophers liv, er det en god ide at følge ham på Facebook, Instagram og YouTube.

Der er tidligere udkommet en bog om ChristopherWhere we are, , men det er en letlæsningsbog for yngre børn. Denne bog om ligner i format Where we are, der handler om boybandet One DirectionDer er tidligere udkommet en bog om Christopher, Christopher, men det er en letlæsningsbog for yngre børn. Denne bog om Christopher ligner i format , der handler om boybandet One Direction.