Bøger / faglitteratur / billedværker

Claus Dalbys jul


Beskrivelse


Gennemillustreret præsentation af kranse, buketter og dekorationer især med henblik på advents- og juletiden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2014

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 29. okt. 2014

Det emmer af julestemning og hygge med masser af julede dekorationer og levende lys, og man kan næsten høre og dufte den knitrende ild fra pejsen. Et væld af ideer til alle dem, der ønsker inspiration at lave sine egne julebuketter og dekorationer.

I 2013 lavede Claus Dalby en række juleudsendelser for DR1, og det er dem, som gav ideen til denne bog. Her er meget rødt og mange røde blomster, men også alle andre farver bliver brugt, bortset fra den gule, som han gemmer til forårets arrangementer. Claus Dalby laver adventskranse, juledekorationer med masser af lys, blomsterbuketter og kalenderlys, og han anvender gerne materialer fra naturen sammen med glaskugler, papirstjerner m.m. Claus Dalby bruger ofte ting, han har fundet på loppemarkeder, hvis der er brugt købte ting, er der henvisninger til forhandler. Bogen er den første i en serie, som dækker alle årstider.

En dejlig inspirerede bog til julens dekorationer, og er man lidt fiks på fingrene, kan de fleste være med, da der er korte vejledninger til de fleste arrangementer.

I stil minder den mig lidt om Julefryd og englelydGlædelig juleinspiration og bøgerne af Hanne Ploug og Else-Marie Andersen, mens Glædelig juleinspiration har ideer med mere utraditionelle genbrugstingI stil minder den mig lidt om Julefryd og englelyd og bøgerne af Hanne Ploug og Else-Marie Andersen, mens har ideer med mere utraditionelle genbrugsting.Informationer og udgaver