Bøger / faglitteratur

Co-teaching og mestring : professionelt samarbejde om inklusion og læring i skolen


Beskrivelse


Denne bog viser, hvorledes man via et professionelt, pædagogisk samarbejde kan lykkes med inklusion samt fremme læringen i skolen. For lærere, lærerstuderende og andre med pædagogisk engagement i grundskolen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 22. okt. 2021

Denne bog viser, hvorledes man via et professionelt, pædagogisk samarbejde kan lykkes med inklusion samt fremme læringen i skolen. For lærere, lærerstuderende og andre med pædagogisk engagement i grundskolen.

Bogen indledes med at præsentere co-teaching og mestringsfællesskaber, hvorefter den viser, hvorledes man i fællesskab kan skabe mestringsfællesskaber og målrettet, struktureret co-teaching. Bogen kombinerer viden fra forskning med eksempler fra praksis. Teorierne suppleres med forklarende skemaer og illustrationer.

Det er en både interessant og lærerig udgivelse, som klæder grundskolerne godt på til at kunne lykkes med co-teaching og mestring. Bogen er fagligt velfunderet og er samtidig nem at overføre til egen undervisningspraksis.

Der har gennem en årrække været et stigende fokus på co-teaching. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet. Deriblandt titlerne Klar til co-teachingCo-teachingLedelse af co-teaching : perspektiver og eksempler fra en dansk skolekontekst og Co-teaching. Er du skoleleder, bør du vælge titlen Ledelse af co-teaching : lær at lede co-teachingdansen - ledelsesstrategier til bedre teampræstationerDer har gennem en årrække været et stigende fokus på co-teaching. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet. Deriblandt titlerne Klar til co-teaching : perspektiver og eksempler fra en dansk skolekontekst og . Er du skoleleder, bør du vælge titlen Ledelse af co-teaching : lær at lede co-teachingdansen - ledelsesstrategier til bedre teampræstationerDer har gennem en årrække været et stigende fokus på co-teaching. Der er derfor også udgivet en del bøger om emnet. Deriblandt titlerne Klar til co-teaching : perspektiver og eksempler fra en dansk skolekontekst og Co-teaching. Er du skoleleder, bør du vælge titlen : lær at lede co-teachingdansen - ledelsesstrategier til bedre teampræstationer.