Bøger / faglitteratur til børn

Co-teaching


Beskrivelse


Belysning af undervisningsformen co-teaching hvor almen- og specialpædagogik kobles med henblik på at skabe inkluderende læringsmiljøer med trivsel og læringsudbytte for elever med eller uden særlige behov.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. sep. 2019

En indføring i den pædagogiske samarbejdsform co-teaching, som på tværs af faggrupper er med til at opkvalificere udviklingen af inkluderende læringsmiljøer. Bogen har relevans for alle grundskolens pædagogiske faggrupper samt på de pædagogiske uddannelser.

Bogen er en del af serien "Pædagogisk rækkevidde", som er forskningsbaserede udgivelser om vigtige og aktuelle pædagogiske emner med relation til grundskolen. Denne bog fokuserer på den pædagogiske samarbejdsform co-teaching, der understøtter udviklingen af inkluderende læringsmiljøer ved at kombinere og transformere almen- og specialpædagogik i undervisningen af alle elever.

Det er en både positiv og inspirerende udgivelse, som er hurtigt læst og giver lyst til at give sig i kast med co-teaching. En bog som ser mulighederne frem for problemerne i elevernes mange forskelligheder, og som viser hvorledes disse forskelligheder kan være med til at løfte alle eleverne både fagligt, menneskeligt og socialt.

Denne bog giver en kort og præcis indføring i co-teaching. Vil man vide mere, kan man vælge mere omfattende titler som Co-teaching i praksisGodt i gang med co-teaching og Godt i gang med co-teachingDenne bog giver en kort og præcis indføring i co-teaching. Vil man vide mere, kan man vælge mere omfattende titler som Co-teaching i praksis og .