Bøger / faglitteratur / bagebøger

Copenhagen cakes : 50 kager & søde køkkenkreationer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 23. feb. 2015

"Copenhagen cakes" byder på især lækre lagkager med frosting samt andre skønne kager og hjemmelavet sodavand. Målgruppen er lige fra nybegynderen til den let øvede.

Cecilia Fahlström står bag bloggen copenhagencakes.com og følges af mange på Facebook og Instagram. Dette er hendes første bogudgivelse og den består af hendes favoritopskrifter fra netop bloggen. Der indledes med et afsnit om hvilke redskaber man bør have i køkkenet samt generelle tips til bagning af kager. Derefter vises generel frosting teknik samt dråbefrosting med fotos og forklarende tekst. Opskrifterne er inddelt i kager, cheesecakes, tærter, småt og sødt samt sodavand og drikke. Der er tips og vejledning.

Selve bogen er lige så lækker som kagerne i bogen. Der er virkelig gjort noget ud af det fra forlagets side. Niveauet i opskrifterne svinger fra de nemme så som scones til de lidt sværere opskrifter som lagkager med dråbefrosting. Ikke alle ingredienser er lige til at få fat. Der skal man enten i specialforretning eller handle på nettet, hvilket kan være en stopper for nogle.

Af andre nyere kagebøger findes der bl.a. Sødt, sådan!Nanas kageri og Nanas kageriAf andre nyere kagebøger findes der bl.a. Sødt, sådan! og .