Bøger / faglitteratur til børn

Corona udsætter OL


Beskrivelse


Læs om hvordan OL har forandret sig gennem tiderne. Kan læses, hvis man er 12-15 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2020

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 2. nov. 2020

Læs om hvordan OL har forandret sig gennem tiderne. Kan læses, hvis man er 12-15 år.

To fagbøger for unge i en ny serie, "Explainer", udgivet af net-mediet, Seismo. Begge bøger er delt ind i 7-8 afsnit med hver sin overskrift. Der er fotos og illustrationer i farver på alle opslag, og bagest i bøgerne er en side med spørgsmål til læseren om indholdet i bøgerne. I "Solens stråler" er desuden en faktaboks med info om, hvordan man bedst bruger solcreme. Bøgerne har blødt omslag. Der er ikke indholdsfortegnelse, stikordsregister, eller forklaring på svære ord.

To rigtig gode fagbøger med høj informationsmængde formidlet i et letforståeligt sprog, som understøttes af rigtig fine fotos og illustrationer. Der er desværre ikke nogle indholdsfortegnelser.

En anden fagbog om solen og stråling er fx Atomer, stråling og kerneenergiOL - sport og drama. Hvis man vil læse mere om OL, kan man fx læse OL - sport og drama. Begge bøger er i serien "De store fagbøger"En anden fagbog om solen og stråling er fx Atomer, stråling og kerneenergi. Hvis man vil læse mere om OL, kan man fx læse . Begge bøger er i serien "De store fagbøger".