Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Creta : det vingede uhyre


Beskrivelse


Fantasy. Uhyret Creta kan frigive klamme insekter fra sin krop, som angriber både mennesker og dyr. Det er Toms opgave at bekæmpe - og besejre uhyret for at redde Avantia.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 19. sep. 2017

Riget Avantia er i fare. Det hærges af Creta, et farligt monster, som kan frigive klamme insekter fra sin krop. Nu er det op til Tom at gøre noget. Femte bind i serien "Monsterjagten - let at læse". For 8-9 år.

Den onde Marvel står bag en gammel forbandelse, som Tom, der er søn af Taladon, skal bekæmpe. Kaptajn Harkman angribes af de insekter, monstret kan frigive fra sin krop og han forsvinder. Tom får hjælp af vennen Elenna. Undervejs hjælper de føniksen Epos, som i den endelige kamp mod Creta gengælder hjælpen ved at distrahere Creta så meget, at Tom og Elenna kan vende et truende nederlag til en sejr.

Teksten er suppleret med farvelagte tegninger, som passer fint til tekstens indhold. Teksten er skrevet med stor typografi og har lix 26. Det er med til at gøre teksten lettere at læse. Hvis du har læst de første fire bind i serien, får du en tilsvarende god historie.

Jagten på den gule dæmonTroldmandens plan og Troldmandens plan er andre bud på bøger om monstreJagten på den gule dæmon og er andre bud på bøger om monstre.Informationer og udgaver