Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Cup-cakes


Beskrivelse


Fagbog om cupcakes og idéer til, hvordan du selv kan lave de flotteste kager. Frilæsning fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2020

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 27. okt. 2020

Fagbog om cupcakes og idéer til, hvordan du selv kan lave de flotteste kager. Frilæsning fra 7 år.

I bogen kan du læse om, hvor de første cupcakes blev bagt for ca. 300 år siden, og hvordan de blev moderne i Danmark i 2002. Du får idéer til, hvad du kan putte i dejen, og kagernes toppings bliver du også klogere på. Der er en liste over ingredienser og køkkenting, du skal bruge. Opskrift og fremgangsmåde til grunddejen er sat op trin-for-trin. Når kagerne er bagt, må du i gang med at pynte kagerne, som gør dem helt specielle. Bagerst er spørgsmål til, om du kan huske, hvad du læste. Bogen har let-tal 15 og hører til forlagets serie "Fagklub", niveau grøn.

Fagbogen er til dig, der netop er begyndt at læse selv. Måske er du nysgerrig på, hvad cupcakes er, og hvordan man bager dem. I teksten står flere svære ord fx toppings, ganache og frosting. Her må du have hjælp fra en, der er ældre, ligesom du må have hjælp, når kagerne skal i ovnen. Bogen er meget farverig og har flere flotte fotos af børn, der viser og spiser cupcakes. Spørgsmålene bagerst er lidt overflødige. Omslaget vil fange elevernes interesse - hvem elsker ikke en flot kage?.

Bogen CupcakesBerømte kager, er ikke en børnebog, men den indeholder 16 opskrifter på cupcakes, som kan inspirere børn og voksne udi bagning og pynt. Berømte kager har samme målgruppeBogen Cupcakes, er ikke en børnebog, men den indeholder 16 opskrifter på cupcakes, som kan inspirere børn og voksne udi bagning og pynt. har samme målgruppe.