Bøger / faglitteratur / bagebøger

Cupcakes


Beskrivelse


Indeholder 101 forslag til hvordan cupcakes pyntes, 16 opskrifter på cupcakes samt 10 opskrifter på forskellige slags cremer og glasurer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. apr. 2012

af

af

Lone Krøgh

d. 2. apr. 2012

To bagebøger om nogle af tidens mest moderne kager, cupcakes og makroner. Begge bøger er indbydende udenpå og indeni og vil blive flittigt udlånt på alle biblioteker med kageglade lånere.

Cupcakes har længe været noget af det mest hotte og bøgerne herom meget efterspurgte. Denne bog om cupcakes giver 16 grundopskrifter på selve kagerne, 10 opskrifter på cremer og glasurer og 101 flotte og fantasifulde forslag til pynt. Resultatet er meget flotte kager, som kan bruges til alverdens lejligheder. Det er pynten og det kunstneriske håndelag, der gør forskellen på en ordinær cupcake og et lille kunstværk, og Cupcakes giver masser af inspiration til de i forvejen garvede bagere. Makroner er det nye sort, så bagebogen om makroner, marengs, småkager, biscotti og kagesnitter vil også få ben at gå på. Makroner indeholder en række meget lækre opskrifter, som den erfarne og akkurate kagebager vil elske. Begge bøger er kvadratiske og flot layoutet.

Der findes godt en håndfuld bagebøger specielt om cupcakes og to om makroner. På mit bibliotek er de altid udlånt, men jeg mener alligevel at vide, at Cupcakes og Makroner supplerer eksisterende titler som fx Franske makroner & cupcakes, Heibergs herligheder og Macarons, alle fra 2011.

To dejlige kagebøger, som vil appellere til alle vores kageglade lånere. Om alle så kan lave lige så fine cupcakes og makroner som vist, er en anden sag, men emnet er efterspurgt og nye titler velkomne.