Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Cykelmysteriet


Beskrivelse


Krimi. Lasse er sikker på han vil vinde Vestervomstrups cykelløb. Men flere af de andre deltagere skyr ingen midler for at sikre sejren og præmien på 10.000 kr. Så hvem er egentlig løbets retmæssige vinder?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2019

af

af

Julie Arndrup

d. 2. aug. 2019

Et nyt mysterium med LasseMajas Detektivbureau. Denne gang skal Lasse deltage i et cykelløb, men måske er der nogen, der snyder? For ca. 9-12 år.

Lasse er sikker på, han vil vinde Vestervomstrups cykelløb, men det er de tre andre deltagere også. Postbuddet Franco Bollo, spåkonen Tahita og den nye pige fra gården, Emilie, har alle deres egne grunde til at ville vinde, og de vil gå langt for at sikre sejren og præmien på 10.000 kr. Men noget er galt, nogen har snydt og det er helt klart en sag for LasseMajas Detektivbureau! Illustreret af Helena Willis.

En hyggelig og sjov mysteriebog, der lægger sig fint op ad resten af serien, der kan læses uafhængigt af hinanden. Bogen er let at læse, og de mange fine farveillustrationer gør den overskuelig og munter. Mysteriet er ikke alt for svært, og det er sjovt for læseren at gætte med på, hvad der mon er sket.

I samme serie findes bl.a. SvømmehalsmysterietSally, Glenn & vilde Maxi - monsterhaven og en anden detektivbog kunne være Sally, Glenn & vilde Maxi - monsterhavenI samme serie findes bl.a. Svømmehalsmysteriet og en anden detektivbog kunne være .