Bøger / faglitteratur / idebøger

D.I.Y. med Lea


Beskrivelse


Lea Hvidt tager udgangspunkt i det år, hvor hun havde barselsorlov og starter med Valentines day og slutter med jul. Forslag til kreative ting, fx en flagranke til barnedåben, en uhyggelig bordpynt til halloween, fødselsdagshatten til 1-årsfødselsdagen, popcornsbægre og opskrifter på brød til tøseaften.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 25. aug. 2015

Bog fyldt med ideer - både pynt og opskrifter - til mange af årets vigtigste mærkedage. For dem, der kan lide at lave tingene selv.

Lea Hvidt er akademiker, model, selvstændig, kæreste med Mikkel Kessler og mor til Romeo, og dette er hendes første bog. Hun har valgt at tage udgangspunkt i hele det år, hvor hun havde barselsorlov, og hun fortæller om og viser en lang række af sine kreative ideer og erfaringer med at lave arrangementer. Hun starter med Valentines Day og slutter med jul, og derudover er der de mere private, som barnedåb, tøseaften og 1-årsfødselsdag. Her er en blanding af stort og småt og mange forskellige forslag til kreative ting, fx en flagranke til barnedåben, en uhyggelig bordpynt til halloween, fødselsdagshatten til 1-årsfødselsdagen, popcornsbægre, cupcakes, creepy cookies til halloween og opskrifter på brød til tøseaftenen.

Bogen indeholder mange forslag, som man kan lade sig inspirere af og håndplukke fra. Beskrivelserne og opskrifterne er nemme at følge. Det hele er suppleret med lidt fra privatlivet, fordi hun bruger de mærkedage, som har betydet noget for hende selv i det foregående år, bl.a. barnedåben og 1-årsfødselsdagen.

Vi har mange hobbybøger og bøger med kreative ideer med saks og papir. Specielt for Lea Hvidts bog er at hendes ideer er målrettet præcis den dag, der skal fejres.