Bøger / skønlitteratur til børn

Da Boris fik gæslinger


Beskrivelse


Billedbog. Boris er på æggejagt, men da æggene klækker bliver han pludselig mor til gæslinger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 25. sep. 2017

2 billedbøger om bjørnen Boris, der først bliver mor til gæslinger for derefter at finde sin hule forvandlet til et hotel. For 3-6-årige.

I "Da Boris fik gæslinger" er bjørnen Boris ude efter æg til en lækker ret. Disse æg klækker dog, og Boris bliver pludselig mor - meget mod sin vilje. For Boris er en gnaven bjørn og bryder sig ikke om så meget. Nu må Boris passe på gæslingerne, og det er ikke nemt. Da de skal sydpå, vil de ikke flyve, så Boris må tage bussen med dem. I "Hotel Boris" kommer Boris og gæslingerne hjem fra en tur sydpå - kun for at finde deres hus lavet om til et hotel af nogle mus. De har inviteret alle mulige dyr, og Boris bliver mere og mere sur. Men da han har smidt alle ud, opdager han, at det trods alt ikke er sjovt at være alene.

To meget underholdende billedbøger, der vil få både store og små til at trække på smilebåndet. Illustrationerne er meget børne- og tegneserieagtige, hvilket passer rigtig godt til tekststykkerne på hver side. Det hele spiller rigtig godt sammen.

Kan i stemning og humor minde om Kanin & Bjørn - en plage uden mage.