Bøger / skønlitteratur / roman

Da jeg faldt


Beskrivelse


Jack er slet ikke Margots type. Han er vranten, i sorg over sin afdøde kone og vil bare have sit lille familielandbrug i fred. Men da Margot bliver hyret til at promovere gården, kan ingen af dem styre tiltrækningen mellem dem.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 11. jan. 2019

Jack er slet ikke Margots type. Han er vranten, i sorg over sin afdøde kone og vil bare have sit lille familielandbrug i fred. Men da Margot bliver hyret til at promovere familiens gård, kan ingen af dem styre tiltrækningen mellem dem. Romantisk og sexet roman for især yngre kvinder.

Margot er opdraget til at opføre sig høfligt og værdigt for at kunne begå sig i sine forældres rige omgangskreds. Men da hendes ekskæreste gør hende til grin, taber hun fatningen. For at komme væk fra skandalen tager hun selv ud for at møde en af sit PR-firmas kunder: En lille gård, som ejes af 3 brødre. Margot er begejstret for den hyggelige gård, tanken om bæredygtighed og lokale madproducenter. Hele familien er begejstret for Margots brandingidéer undtagen den tilbageholdende Jack. Han er fast besluttet på aldrig mere at lukke nogen ind i sit hjerte og driver Margot til vanvid med sin surhed og afvisende facon. Lige indtil at de begge taber fatningen.

Sød og romantisk fortælling om at turde give kærligheden en chance til. Historien bliver kun endnu mere charmerende af landmandsidyl og svedige hårdtarbejdende muskler. Man er aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende lykkeligt. Alligevel er der masser af nuancer på handlingen omkring Jacks sorg og psykiske problemer efter en udstationering.

Der er også både romantik og bondegårdsidyl i Sophie Kinsellas Mit knap så perfekte liv.


litteratursiden.dk

d. 21. mar. 2019

af

af

Pia Bechmann

d. 21. mar. 2019

Forførisk feelgood roman med alle de perfekte små øjeblikke. Melanie Harlow er det nye skud på stjernehimlen i den moderne kærlighedsfortælling. Margot Thurber kommer fra en velrenommeret familie, hv...