Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Da T-Rex tabte sine briller


Beskrivelse


Billedbog. En dag taber T-Rex sine briller, og det giver store problemer. Han tager det forkerte tøj på, vasker sig i toilettet, steger en sutsko, flyver drage med en pterosaur og meget mere. Måske er det endda derfor T-Rex er uddød?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2017

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 9. aug. 2017

En fabulerende og morsom billedbog om, hvad der mon skete dengang T-Rex tabte sine briller. Et godt grin for 3-6-årige.

En dag taber T-Rex sine briller, og det giver store problemer. Han tager det forkerte tøj på, vasker sig i toilettet, steger en sutsko, flyver drage med en pterosaur, tror brontosaurus er en bakke og meget mere. Måske er det endda derfor T-Rex er uddød?.

En gakket historie, hvor makkerparret Tony Ross og Jeanne Willis giver fantasien frit løb, og fabulerer over idéen om, hvad der ville ske hvis en T-Rex brugte briller og tabte dem. Bogens greb er "hvad nu hvis" tanken, og vil, sammen med de elskede dinosaurer, vække genklang hos mange børn. De farverige illustrationer og den enkle tekst gør denne historie morsom, også for ret små børn.

Andre fabulerende, sjove billedbøger er Tony Ross' Ged i denDen her bog er ustyrlig! og Den her bog er ustyrlig! af Richard ByrneAndre fabulerende, sjove billedbøger er Tony Ross' Ged i den og af Richard Byrne.Informationer og udgaver