Bøger / skønlitteratur / roman

Dæmonerne fra dybet. Bind 1 : Valkyrien og sneuglen


Beskrivelse


Den smukke Adeline deler krop med en morderisk valkyrie. På et krydstogtskib møder hun den lækre, dæmonbesatte Gabriel. Kan Gabriel tæmme valkyrien eller bliver Adeline hans død?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 10. okt. 2017

Den smukke Adeline deler krop med en morderisk valkyrie. Måske kan den frygtindgydende, dæmonbesatte Gabriel tæmme valkyrien? Drabelig fantasyroman med masser af erotik og sex. For voksne fantasylæsere.

Adeline er mere end 200 år gammel. Hun holder sig for sig selv, da hun frygter, at monsteret inden i hende vil gøre skade på andre. Hun får arbejde ombord på en krydstogtskib efter at have slagtet sin kæreste i en gigantisk blodbad. Da Gabriel dukker op på skibet, møder hun for første gang en, der forstår hendes kamp for at holde det blodtørstige monster i ave. Gabriel deler nemlig krop med en ugle-dæmon og fortæller hende om en ukendt verden fyldt med overnaturlige væsener. Gabriels dæmon kan ikke leve uden valkyrien i Adeline. Kan Gabriel tæmme valkyrien eller bliver Adeline hans død?.

En anderledes fantasyroman fyldt med blod, vold og sex. Sprogligt fungerer romanen desværre ikke særligt godt og der er en del stavefejl, som virker forstyrrende på læsningen. Sexscenerne er glimrende beskrevet, men har ikke den sadomasochistiske vinkel, som man ellers ville forvente set ifht bogens øvrige indhold og til Pernille Vørs' tidligere udgivelser fx Spillet om sirenenMorika - rent blod. Det smukke cover er lavet af Breth Design, som har udsmykket rigtigt mange populære, danske fantasy udgivelser fx Morika - rent blodEn anderledes fantasyroman fyldt med blod, vold og sex. Sprogligt fungerer romanen desværre ikke særligt godt og der er en del stavefejl, som virker forstyrrende på læsningen. Sexscenerne er glimrende beskrevet, men har ikke den sadomasochistiske vinkel, som man ellers ville forvente set ifht bogens øvrige indhold og til Pernille Vørs' tidligere udgivelser fx Spillet om sirenen. Det smukke cover er lavet af Breth Design, som har udsmykket rigtigt mange populære, danske fantasy udgivelser fx .

Kombinationen af sex og fantasy fungerer bedre i serien "The black dagger brotherhood", som starter med Vampyrkongen.