Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dæmonernes dronning


Beskrivelse


Fantasy. Prins Carvallo og hans venner kommer til en barsk verden, på jagten efter landet - Xintra. Det er ikke ufarligt, for de røde og grønne dæmoner ligger på lur. Da nabopigen Monika bliver væk, må de andre ud og lede efter hende. Der er ingen af vennerne der har fantasi til at forestille sig, hvad der virkelig er sket med hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juli 2012

af

af

Lotte Lykke Simonsen

d. 13. juli 2012

Den tredje bog i den letlæste fantasyserie Den magiske falk, hvor målgruppen er både drenge og piger mellem 9-11 år. Bogen egner sig til både "skolelæsning" og fri(tids)læsning.

Den letlæste fantasy serie Den magiske falk er nået til det tredje bind, og her er prins Carvallo og hans venner kommer til en barsk verden, på jagt efter prinsens land - Xintra. Det er ikke ufarligt, for de røde og grønne dæmoner ligger på lur. Da nabopigen Monika bliver væk, må de andre ud og lede efter hende. De er bange for, at hun er i stor fare. Men der er ingen af vennerne, der har fantasi til at forestille sig, hvad der virkelig er sket med hende. Som de forgående to bind i serien, er denne bog gennemillustreret med flotte farverige mangalignende tegninger. Sproget er flydende og fint mundret og indeholder mange dialoger. Et godt bud på en letlæst bog med fantasy og spændende indhold på både den sproglige og den illustrationsmæssige side til målgruppen.

Tredje bind ligner i indhold og layout de to første bøger i serien. Serien kan sammenlignes i stil, sværhedsgrad og layout med to andre serier af forfatteren Elverdronningens børn og Elverdronningens riddere.

En velskrevet og flot illustreret letlæst fantasybog, som helt sikkert vil få målgruppen til allerede nu, at stå i kø efter bind fire i serien.