Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Dæxel : strik til mænd


Beskrivelse


Opskrifter på otte striksweatre til mænd, hvor mønstrene er inspireret af kloakdæksler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. juni 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 13. juni 2016

Strikkebog med opskrifter på otte sweatre med mønstre til mænd og store drenge. Bogen er oplagt til dem der gerne vil strikke herresweatre og kan også bruges som inspiration til selv at lægge mærke til mønstre i hverdagens omgivelser og omtænke dem til strik.

Marianne Isager har hentet inspiration i mønstre på kloakdæksler fra gader i hele verden. Resultatet er otte sweatre i grafisk design, nogle i flerfarvestrik og nogle ensfarvede i mønsterstrik. Bogen har en lille strikkeskole bagest med gennemgang af teknikker. Alle modeller kan strikkes i størrelse mellem og stor - enkelte også i lille. Forfatteren har udgivet en del strikkebøger med forskellige temaer både til voksne og børn.

Det er en fin idé at lade designet inspireres af en hverdagsgenstand som dæksler, og det sætter automatisk gang i fantasien til selv at tænke videre. Opskrifterne er grundige, dog uden at være målrettet begyndere.

Herre cool strikIslandsk strikStrik med inspiration fra AfrikaJapan er en anden strikkebog med opskrifter til mænd og ellers indeholder fx Islandsk strik også flere opskrifter på sweatre til mænd. Marianne Isagers andre bøger fx Strik med inspiration fra Afrika og Japan medtager også mange grafiske mønstreHerre cool strik er en anden strikkebog med opskrifter til mænd og ellers indeholder fx også flere opskrifter på sweatre til mænd. Marianne Isagers andre bøger fx Strik med inspiration fra Afrika og Japan medtager også mange grafiske mønstreHerre cool strik er en anden strikkebog med opskrifter til mænd og ellers indeholder fx Islandsk strik også flere opskrifter på sweatre til mænd. Marianne Isagers andre bøger fx og Japan medtager også mange grafiske mønstreHerre cool strik er en anden strikkebog med opskrifter til mænd og ellers indeholder fx Islandsk strik også flere opskrifter på sweatre til mænd. Marianne Isagers andre bøger fx Strik med inspiration fra Afrika og medtager også mange grafiske mønstre.