Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dan må alt


Beskrivelse


Kim må få to kiks. Dan må få en rulle. Kim må få et glas mælk. Dan må få en stor cola. Kim kan løbe i en time, men Dan må gå.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2015

af

af

Inge Lykke

d. 20. mar. 2015

Ane bygger og maler et skab, Dan får altid mere end Kim, Lasse prøver dyre ting i byen, Ole træner sig flot i træningscentret og tvillingerne i "Må vi få" plager om alting. Frilæsningsbøger til ordblinde og andre børn, som har svært ved at knække læsekoden. Til børn fra 9 til 12 år.

"VAKS-Lyd" består af fem små bøger på hver 14 sider. Der er tre korte sætninger på hver side. Et eksempel på en side kunne være: Se Kim. Kim må få en is. Dan må få to. Der er lysegrå rammer på alle dobbeltopslag og farvede tegninger på alle sider. På hver side er der ord, som bliver gentaget. Det er teenagere, der er tegnet på de farvede illustrationer.

Tegningerne fortæller videre på historierne i sædvanlig humoristisk og ironisk Dorte Karrebæk-stil. Fine små læsetræningsbøger til målgruppen.

Andre bøger til læsesvage og ordblinde børn er fx: Vilja og myrebogstaverneDanser for de 6-9 årige. Fagbogen Danser henvender sig også til målgruppen og er rettet til de 9-11 årigeAndre bøger til læsesvage og ordblinde børn er fx: Vilja og myrebogstaverne for de 6-9 årige. Fagbogen henvender sig også til målgruppen og er rettet til de 9-11 årige.