Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Daniel Agger


Beskrivelse


Orlaprisen 2015 Elevopgaver og lærervejledning på www.jeglæser.dk.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. nov. 2014

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 28. nov. 2014

Daniel Agger er en af Danmarks bedste og mest populære fodboldspillere. Denne bog fortæller fodboldglade børn mellem 7 og 8 år om Daniel Agger, hans klubber, hans karriere og hans person.

Bogen har et let-tal på 15 og består af seks kapitler på hver to sider, som fortæller om Daniel Agger og viser billeder af ham. Nogle af siderne har også en QR-kode, så man kan se filmklip med Daniel Agger.

Der findes en gruppe børn, især drenge, som ikke rigtig gider bøger, men er vilde med fodbold. Den gruppe børn vil få en god læseoplevelse med bøger som denne, hvor de selv kan læse om en af deres store helte.

Vil man læse om andre store fodboldstjerner, kan man i denne serie også læse om ZlatanMessiDaniel Agger (Min første bog) og Messi. Er det Daniel Agger, man vil vide mere om, kan man læse videre i Daniel Agger, som er lidt sværere at læseVil man læse om andre store fodboldstjerner, kan man i denne serie også læse om Zlatan (Min første bog) og . Er det Daniel Agger, man vil vide mere om, kan man læse videre i Daniel Agger, som er lidt sværere at læseVil man læse om andre store fodboldstjerner, kan man i denne serie også læse om Zlatan (Min første bog) og Messi. Er det , man vil vide mere om, kan man læse videre i , som er lidt sværere at læse.


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2013

af

af

Inge Lykke

d. 25. apr. 2013

Frilæsningsbøger til fodboldinteresserede børn fra 8 til 11 år. Der er tilhørende opgaver på seriens hjemmeside www.jeglæser.dk.

I Daniel Agger kan man læse om, hvor tidligt han blev en god fodboldspiller på trods af sit temperament, om at Laudrup tidligt så, han var dygtig, og om hans karriere i Liverpool. Agger kan også tatovere. I Zlatan kan man læse om den svenske fodboldspiller, som er en af verdens bedste angribere. Han var en rod som barn, men hans fodboldtalent gjorde, at han blev købt af Ajax, da han var 18 år. Han har spillet i andre store europæiske klubber. Nu spiller han for Paris. Vi hører også lidt om hans privatliv. Bøgerne holder den høje standard med hensyn til layout, som de øvrige bøger i serien. Store flotte farvefotos og farvede rammer på alle dobbeltopslag.

Af letlæsningsbøger, som portrætterer kendte fodboldspillere, findes Messi i serien Første fakta. I samme serie findes Fodbold. Jeg læser seriens bøger har mere tekst med en lix på 16. Første fakta har en lix på 10. De små fagbøger indeholder også en titel Fodbold, som er lidt sværere og med mere tekst end denne nye bog.

Det er nogle gode flotte bøger, som vil tiltrække ethvert barn som interesserer sig for fodbold, og de vil være slidte, når der ikke længere er børn, som ved hvem de to herrer er.