Bøger / faglitteratur / biografier

Danmarks vildeste eventyrer


Beskrivelse


Historien om den tidligere livgarder og ØK-mand, Freddy Wulff (f. 1945), der har tilbragt en stor del af sit liv med at rejse som bl.a. minearbejder, professionel jæger, eventyrer, reporter for Ugens Rapport og fotograf ved verdens brændpunkter.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2010

af

af

Henrik H Pedersen

d. 25. okt. 2010

Til læsere af rejsebeskrivelser og bøger fra gruppe 40.4. Desuden er målgruppen især mænd over de 40. Raske drenge opvokset i 1970'erne husker magasinet "Ugens rapport" og udover de "grå sider" var Freddy Wulffs beretninger fra fjerne steder det foretrukne læsestof i bladet. Kan også have interesse hos læsere af jagtberetninger.

Medforfatter på bogen Søren Anker Madsen, journalist og chefredaktør i Aller Media, har tidligere skrevet bogen Historien om Ugens rapport, 2010. Via dette magasin i 1970'erne blev Freddy Wulff berømt for sine vovede og eventyrlige beretninger. Biografien veksler mellem Søren Anker Madsens fortælling og hovedpersonen Freddy Wulffs egne ord og dertil krydret med relevante fotos. De enkelte kapitler har slagfærdige overskrifter såsom "Drabet", "Kuli i København", "Vilddyr i fangenskab", som passer fint med bogens indhold. Bogen kommer i lettilgængelig stil rundt om mange aspekter af Freddy Wulffs liv, fra opvæksten ved Randers, den tidlige interesse for jagt og til hovedtemaet som eventyrer, professionel jæger og reporter fra de fjerneste afkroge.

Supplerer udmærket den pænt store litteratur i gruppe 40.4.

Nye bøger for mænd med eventyrere, farlige rejsebeskrivelser og jagtberetninger er jævnligt noget man står og mangler i udlånet. Søren Anker Madsen og Freddy Wulff har sammenlagt skrevet en underholdende og hurtigt læst bog.


Berlingske tidende

d. 12. nov. 2010

af

af

Torben Weirup

d. 12. nov. 2010


Jyllands-posten

d. 23. nov. 2010

af

af

Simon Staffeldt Schou

d. 23. nov. 2010


Jyllands-posten

d. 23. nov. 2010

af

af

Simon Staffeldt Schou

d. 23. nov. 2010


Weekendavisen

d. 21. jan. 2011

af

af

René Gummer

d. 21. jan. 2011