Bøger / faglitteratur til børn / idematerialer

Dansk i bevægelse : i indskolingen


Beskrivelse


50 aktiviteter med bevægelse til danskundervisningen, inddelt i emnerne: de 120 ord, vokaler, stavelser, rim og ordklasser.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juni 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. juni 2017

Aktivitetsbog med 50 aktiviteter med bevægelse i til danskundervisningen i indskolingen. Bogen har relevans for indskolingens dansklærere og lærerstuderende.

Der har gennem en årrække været fokus på bevægelse som et pædagogisk redskab i undervisningen. Og med skolereformen kom der endda et decideret krav om inddragelse af bevægelse i undervisningen. Denne bog giver inspiration til hvordan via 50 forskellige aktiviteter med variations- og differentieringsmuligheder indenfor de danskfaglige områder: vokaler, stavelser, ordklasser, rim og de 120 ord.

Aktiviteterne er nemme at give sig i kast med og kræver både minimal forberedelse og meget få og billige materialer, ofte slet ingen materialer. Aktiviteterne er både lærerige og sjove og er derfor både et godt supplement til den øvrige danskundervisning og en god mulighed for at få "krudtet af" og lært noget på samme tid.

Har man lyst til flere bevægelsesaktiviteter til dansk i indskolingen, kan man læse videre i bogen Sæt dansk i bevægelseMatematik i bevægelse. Ønsker man tilsvarende bevægelsesaktiviteter til andre fag, findes der titler som Matematik i bevægelseHar man lyst til flere bevægelsesaktiviteter til dansk i indskolingen, kan man læse videre i bogen Sæt dansk i bevægelse. Ønsker man tilsvarende bevægelsesaktiviteter til andre fag, findes der titler som .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 14. nov. 2017

af

af

Sofia Esmann Busch

d. 14. nov. 2017


Læsepædagogen

Årg. 67, nr. 2 (2019)

af

af

Karina Nørager Larsen

Årg. 67, nr. 2 (2019)