Bøger / skønlitteratur / roman

Dark wild night


Beskrivelse


Lola og Oliver har altid været fornuftige og beskyttet deres venskab mod komplikationer. Men måske ønsker de begge at forlade vennezonen? Det er bare svært at se det, der er lige for næsen af en.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juni 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. juni 2018

Lola og Oliver har altid været fornuftige og beskyttet deres venskab mod komplikationer. Men måske ønsker de begge at forlade vennezonen? Det er bare svært at se det, der er lige for næsen af en. Sexet og romantisk 3. del af "Wild seasons" for yngre kvinder.

Lola står over for sit livs gennembrud, da hendes tegneserie skal filmatiseres. Den nørdede og sexede australier, Oliver, er Lolas bedste ven. Lola og Oliver endte med at blive gift i Vegas, ligesom resten af deres vennegruppe i del 1 Sweet filthy boyDirty rowdy thing og del 2 Dirty rowdy thing. Forskellen er bare, at Lola og Oliver var fornuftige og fik ægteskabet annulleret. Lola har desperat brug for Olivers støtte nu, hvor hendes karriere tager fart. Hvorfor er han så så fandens svær at modstå? Lola kan ikke rumme flere forstyrrelser i sit liv ud over masser af møder med filmselskabet, deadlines og bogsigneringer. Spørgsmålet er bare, om Oliver har tænkt sig at vente på hende?Lola står over for sit livs gennembrud, da hendes tegneserie skal filmatiseres. Den nørdede og sexede australier, Oliver, er Lolas bedste ven. Lola og Oliver endte med at blive gift i Vegas, ligesom resten af deres vennegruppe i del 1 Sweet filthy boy og del 2 . Forskellen er bare, at Lola og Oliver var fornuftige og fik ægteskabet annulleret. Lola har desperat brug for Olivers støtte nu, hvor hendes karriere tager fart. Hvorfor er han så så fandens svær at modstå? Lola kan ikke rumme flere forstyrrelser i sit liv ud over masser af møder med filmselskabet, deadlines og bogsigneringer. Spørgsmålet er bare, om Oliver har tænkt sig at vente på hende?.

Her er både rigtig god underholdning og dampende hed sex. Samtidigt går denne 3. del i serien en smule dybere ned i parrets komplekse følelser og udfordringer. Seriens helt store styrke er det fantastiske sammenhold i vennegruppen og dét kommer virkelig til sin ret i fortællingen om Lola og Oliver.

Abbi Glines "Rosemary Beach" serie, som starter med Alt for mange hemmeligheder vil også være et hit for fans af "Wild Seasons".