Bøger / faglitteratur / vejledninger

Dating, desperation og selvudvikling


Beskrivelse


Om at bruge selvudvikling til at få held med dating ved at hvile i sig selv og udstråle højt selvværd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 20. mar. 2014

Gode råd om at finde/have en kæreste. Forfatteren bruger ærligt sin egen erfaring som mangeårig kærlighedsdesperado. Målgruppen er de mange tilsvarende usikre udi dating, if. indledningen uanset køn og seksuel orientering, selv om han mest skriver ud fra sin egen erfaring som mand, der søger en kvinde. Neutral forside.

Forfatteren arbejder med coaching og mindfulness og har selv ca. 20 års erfaring med forgæves og desperate forsøg på at finde den rette. Det mærkes i bogen, hvor han snakker sig igennem egne og andres oplevelser og giver gode råd samt øvelser til hvordan dating- og kæresteproblemer kan overvindes ved hjælp af større selverkendelse og udvikling af selvtillid. Bogen har også et afsnit, henvendt til folk der allerede er i parforhold. Det snakkende sprog giver en hel del fyld, men virker personligt imødekommende.

Modsat flertallet af de mange beslægtede bøger på hylderne er denne hverken "spirituel" eller teoretisk refererende, men mere praktisk orienteret. Kåre Fog: Alfa-han eller tøffelhelt, (2014/06), er baseret på mange forskellige referencer, og Martin Ucik: Kvinder! - en manual for mænd, (2013/36) beskriver en systemtilgang til emnet. Her er den foreliggende bog anderledes, fordi forfatteren skriver som til en ven.

Ærlig, personligt baseret bog med gode råd og øvelser til hvordan man kan blive bedre til at opsøge og fastholde en kæreste. Det snakkende sprog fylder, men virker også meget imødekommende, og læseren oplever konstruktivt forståelse og genkendelse.