Bøger / faglitteratur

Daytrader : Danmarks bedste børshandlere afslører deres strategier


Beskrivelse


Om daytrading (kortsigtede daglige investeringer i aktier). Fem af Danmarks bedste børshandlere (Tom Hougaard, Heine Andersen, Peter Arendt, Flemming Kozok og Uffe Dreiser) fortæller om, hvordan de er i stand til at vinde over børsmarkedet, både når kurserne stiger og når de falder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. sep. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. sep. 2015

Kom med i den kortsigtede aktiehandels rutsjebane i denne interviewbog med 5 af Danmarks bedste børshandlere. For dig som interesserer dig for aktiehandel, eller gerne læser om erhvervslivet.

2 journalister, der selv har erfaring med daytrading, dvs. kortsigtede daglige investeringer i aktier, interviewer i deres bog 5 af Danmarks dygtigste daytraders. Det er fx Tom Hougaard, hvis navn nogen måske genkender fra Radio 24syv, hvor han i programmet "Millionærklubben" i løbet af 2014 forvandlede 250.000 til 10,3 millioner! Et andet interview er med Heine Andersen. Han er tidligere vinduespudser, men skiftede beskidt vand og pudseklud ud med arbejdet ved computerskærmen, hvor han hver dag handler aktier, kun afbrudt af samleveren Jeanette, der kommer med kaffe og jordbærtærte. De resterende interviews er med Peter Arendt, Flemming Kozok og Uffe Dreiser. Forfatterne skriver om de interviewede: "De er særdeles disciplinerede, de er tænksomme, de er intelligente, de er egenrådige, de er ydmyge over for markederne, de har en meget høj grad af psykologisk selvindsigt, og så er de overraskende følsomme bag en facade af kontrol." Bogen redegør for basale begreber inden for trading og fortæller om de forskellige analyseformer.

Spændende og velskrevet interview-bog, der giver unik indsigt i kunsten at være en dygtig daytrader.

Om børshandel fx Børshaj af Lars Tvede.