Bøger / faglitteratur til børn

De 10 bedste


Beskrivelse


Om de 10 bedste fodboldspillere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. juni 2016

Der har været mange store fodboldstjerner gennem tiderne. I denne bog kan du læse om de 10 bedste spillere nogensinde. For fodboldglade læsere på 7-10 år.

Asker Hedegaard Boye giver her sit bud på, hvem de 10 bedste fodboldspillere gennem tiderne er. Hver spiller præsenteres over to sider, hvor den første side er en kort, letlæst tekst på lix 19, og den anden side et foto af spilleren. Derefter er der lister med ti andre gode spillere, tre store danske spillere samt en side med fodboldrekorder. Bogen afsluttes med et stikordsregister, hvor der også er QR-koder, som giver mulighed for at se nogle af stjernerne i aktion på banen.

Det er en fin, letlæst bog for fodboldglade børn. Der står ikke så meget om de enkelte spillere, da der kun er en side tekst om hver. Til gengæld fortæller bogen om mange forskellige spillere.

Vil man læse mere om fodboldstjerner, findes der mange andre letlæste bøger. I serien "Jeg læser. Sport" kan det være titler som MessiChristian EriksenRonaldo og Christian Eriksen. Et andet godt bud er titlen Ronaldo i serien "Første fakta"Vil man læse mere om fodboldstjerner, findes der mange andre letlæste bøger. I serien "Jeg læser. Sport" kan det være titler som Messi og . Et andet godt bud er titlen Ronaldo i serien "Første fakta"Vil man læse mere om fodboldstjerner, findes der mange andre letlæste bøger. I serien "Jeg læser. Sport" kan det være titler som Messi og Christian Eriksen. Et andet godt bud er titlen i serien "Første fakta".