Bøger / faglitteratur til børn

De 10 største dyr


EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 10. okt. 2018

Fem sjove fagbøger med både sjove og spændende facts om de henholdsvis 10 største, farligste, hurtigste, giftigste og klogeste dyr. For børn mellem 9 og 12 år med hang til humor og fængslende viden.

Bøgerne har alle lix 12 og er skrevet i et humoristisk sprog. Hver bog lister 10 dyr op efter en skabelon, hvor de enkelte dyr præsenteres via billeder, en kort grundtekst sat med store typer, en faktaboks, sjove facts samt evt. sjove spørgsmål til læseren med svar senere i opslaget.

Det er fem både interessante og underholdende bøger med masser af sjov viden, som man ikke vidste i forvejen, og som det er sjovt at dele med andre. Fem oplagte alternativer til de traditionelle godnatlæsnings bøger med mor og far eller til hyggelæsning med vennerne.

Der findes tilsvarende bøger om de forskellige emner. Eksempelvis titlen Verdens giftigste dyrVerdens 100 vildeste dyr i serien "De små fagbøger" eller Sebastian Kleins noget sværere Verdens 100 vildeste dyr, som til gengæld indeholder samme form for humor og sjove factsDer findes tilsvarende bøger om de forskellige emner. Eksempelvis titlen Verdens giftigste dyr i serien "De små fagbøger" eller Sebastian Kleins noget sværere , som til gengæld indeholder samme form for humor og sjove facts.