Bøger / faglitteratur til børn

De 100 mest gådefulde dyr


Beskrivelse


Her får du beretningen om 100 gådefulde dyr, som man hører om i myter, overleveringer eller eventyr. Der er beretninger om både de kendte skabninger, såsom Loch Ness-uhyret og det abelignende væsen Yeti, og andre knap så kendte og gådefulde skabninger, som stinkdyrsaben og Wuhnan-tudsen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2018

af

af

Stine Veisegaard

d. 26. okt. 2018

Her får du beretningen om 100 gådefulde dyr. Hør om yeti, enhjørninger, drager og mange andre dyr, som ikke findes i virkeligheden. Eller gør de? Til højtlæsning fra 6 år, og selvlæsning fra 10 år.

Forfatteren, der er kendt fra børneudsendelser på tv og mange børnebøger, har nu skrevet endnu en bog i 100 dyr-serien. Denne gang er det om de gådefulde dyr, som man hører om i myter, overleveringer eller eventyr. Hvert dyr eller skabning har fået en dobbelt side med faktaboks og tekst, der beretter om dyret. Undervejs er der illustrationer i farver. Bagerst en quiz, hvor alle svarene er at finde under hvert dyr. Der er beretninger om både de kendte skabninger, såsom Loch Ness-uhyret og det abelignende væsen Yeti, og andre knap så kendte og gådefulde skabninger.

Underholdende og indbydende i layout. Her er til mange timers underholdning. Også anvendelig til opgaveskrivning, hvor emnet er overnaturlige eller mytologiske dyr og skabninger.

Layout og form er identisk med de øvrige i 100-dyr serien, fx De 100 mest fantastiske fortidsdyrUhyrernes verdenMonstre. Af andre bøger om overnaturlige væsener og fabeldyr finde Uhyrernes verden og Monstre, som kan supplere denneLayout og form er identisk med de øvrige i 100-dyr serien, fx De 100 mest fantastiske fortidsdyr. Af andre bøger om overnaturlige væsener og fabeldyr finde og Monstre, som kan supplere denneLayout og form er identisk med de øvrige i 100-dyr serien, fx De 100 mest fantastiske fortidsdyr. Af andre bøger om overnaturlige væsener og fabeldyr finde Uhyrernes verden og , som kan supplere denne.