Bøger / faglitteratur

De 5 erotiske sprog


Beskrivelse


Introduktion til 5 erotiske sprog samt mange øvelser. Henvender sig til par, som gerne vil have mere fokus på deres kærligheds- og sexliv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2021

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 3. aug. 2021

Introduktion til 5 erotiske sprog samt mange øvelser. Henvender sig til par, som gerne vil have mere fokus på deres kærligheds- og sexliv.

Ifølge sexolog Joan Ørting taler vi ikke åbent nok om sex og erotik med vores partner. Især ikke når det kommer til, hvad vi tænder på, og hvad vi længes efter. Ved at identificere, hvilke af de fem erotiske sprog som tænder dig, og hvilke der tænder din partner, kan I få en intim og grundig samtale om, hvad der virker for jer hver især, og hvordan I sammen kan få den bedste sex. De fem erotiske sprog er: krop & sanser, polaritet, fetich & kinks, romantik eller sexfantasier. Bogen giver en gennemgang af, hvordan I kan føre samtalerne, og den har også en masse øvelser som kan hjælpe jer i gang. Udover fokus på erotik er der også hjælp til at få startet samtalen om, hvordan jeres forhold generelt har det. Hvilke handlinger gør jer glade ved hinanden, og hvordan kan I blive bedre til at anerkende hinanden?.

En virkelig god pendant til Kærlighedens 5 sprog. Her med fokus på erotikken i parforholdet. Bogens opbygning giver en masse inspiration og er nem at gå til. Der er også hjælp at hente, hvis du synes det er et svært emne at tale om.

Få mere lystAt elske er ikke en følelse og At elske er ikke en følelse har også fokus sex og samliv i parforholdFå mere lyst og har også fokus sex og samliv i parforhold.