Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

De allerbedste godnathistorier


Beskrivelse


Samling af 77 korte godnathistorier, der er velegnede til en lille højtlæsningsstund i forbindelse med putningen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 28. mar. 2019

Hyggelig højtlæsningsbog til 3-7-årige piger og drenge; til oplæsning ved sengetid eller i løbet af dagen.

I bogen finder vi 77 små historier, der er skrevet og illustreret af forskellige, tyske forfattere og tegnere. Med få undtagelser er historierne oversat af Tove Krebs Lange. De korte, gennemillustrerede historier omhandler alt fra riddere og pirater til prinsesser og forskellige søde dyr - foruden helt almindelige hverdagssituationer. Således møder vi fx Pingvinen Ingo, der er bedste venner med den gamle og kloge hval Vanda, veninderne Laura og Julie, der skal sove sammen for første gang, og indianerpigen Lilleblomst, der drømmer om en ny hest. Samlingen udgives som polstret hardback. Indholdsfortegnelse bagerst.

Helt enkle og hyggelige fortællinger, der fungerer godt til oplæsning; historierne har en overskuelig længde, fra 1-4 sider, og fortælles i korte og letforståelige sætninger, der gør det nemt at følge handlingen. Skriften er stor og træder tydeligt frem på siderne. Bøgerne er fyldt med farverige og sødmefyldte illustrationer af nuttede dyr og søde børn. Her er noget for enhver smag.

Vi har flere gode godnathistorie-samlinger, fx Der var engang ved sengetidGodnathistorier om dyrTryk & glad godnatlæsning og Godnathistorier om dyr, der begge vil være oplagte ved puttetid. I Tryk & glad godnatlæsning kombineres højtlæsningen med en række akupressurteknikker, der beroliger og afspænder barnetVi har flere gode godnathistorie-samlinger, fx Der var engang ved sengetid og , der begge vil være oplagte ved puttetid. I Tryk & glad godnatlæsning kombineres højtlæsningen med en række akupressurteknikker, der beroliger og afspænder barnetVi har flere gode godnathistorie-samlinger, fx Der var engang ved sengetid og Godnathistorier om dyr, der begge vil være oplagte ved puttetid. I kombineres højtlæsningen med en række akupressurteknikker, der beroliger og afspænder barnet.Informationer og udgaver