Bøger / faglitteratur / opskrifter

De bedste bedstemorfirkanter : tidløse teknikker & nye ideer til at hækle firkant for firkant


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 16. jan. 2018

Mangler du ny inspiration til de gode, gamle, kendte hæklede firkanter, som vi kender fra de dejlige bedstemor-tæpper? Så er denne håndarbejdsbog for dig. For alle der kan lide at hækle, både ny- og gammelkendte med hæklenålen.

Hækle-inspirationsbog med 100 forskellige firkanter, 25 projekter og kreative muligheder. Firkanterne kan bruges i mange projekter og laves med forskelligt garn, så man kan fremstille næsten alt hvad fantasien rækker til. Hver firkant er med opskrift, et diagram og et foto af det færdige resultat. Der findes desuden forslag og diagrammer til, hvordan firkanterne kan sættes sammen. Der er hækleopskrifter til både nybegynderen og den øvede.

Den ultimative hækle-inspirationsbog til alle, der har forelsket sig i de tidløse firkanter. Bogen er overordentlig overskuelig trods de mange sider, opskrifterne er pædagogiske og nemme at gå til og der er udfordringer for både den øvede og nybegynderen. Et must for alle hæklere.

Bogen er oprindelig udgivet i USA i 2011 af forfatteren og designeren Margaret Hubert. Den danske udgave indeholder endnu flere firkanter og projekter og er en af de mest omfangsrige på hylderne. Hvis man alligevel ikke er mættet og vil give sig i kast med endnu flere firkanter og hækling, som kan sættes sammen til større projekter, anbefales fx 150 hæklede firkanter40 hæklede hyggetæpper og 40 hæklede hyggetæpperBogen er oprindelig udgivet i USA i 2011 af forfatteren og designeren Margaret Hubert. Den danske udgave indeholder endnu flere firkanter og projekter og er en af de mest omfangsrige på hylderne. Hvis man alligevel ikke er mættet og vil give sig i kast med endnu flere firkanter og hækling, som kan sættes sammen til større projekter, anbefales fx 150 hæklede firkanter og .Informationer og udgaver