Bøger / faglitteratur / kogebøger

De bedste burgere


Beskrivelse


25 opskrifter på burgere. Både klassiske burgere samt burgere med et internationalt twist. Med forslag til tilbehør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 12. mar. 2015

Hvis du automatisk rynker på næsen, når du hører ordet burger, så læs med her og bliv omvendt af disse 25 herlige og varierede opskrifter, som de fleste kan lave.

En kvalitetsburger er et godt måltid, og her i bogen får vi 25 opskrifter på alle typer burgere, både klassiske som cheeseburgeren, men i høj grad også opfindsomme og anderledes udgaver. Forfatteren er fransk, hvilket bl.a. afspejler sig i 4 franske burgere, men her er fx også opskrift på en indisk burger, en lakseburger og en vegetarisk burger. Bogens indledes med et grundigt afsnit om vigtigheden af valg af kød, stegning, om bollerne, der ikke må være supermarkedets billige, om fyld og saucer. Til slut et afsnit om tilbehør. Den er udgivet i serien "Små fristelser i dit køkken", der indeholder bøger fx om cheesecakes, grydebrød, supper og sandwich.

Meget indbydende opskrifter med fin variation, der giver ny inspiration til at lave kvalitetsburgere.

For et par år siden udkom en anden burgerbog af Sandra Mahut Verdens bedste burgere, også den er af fransk oprindelse. Den indeholder 30 burgerforslag, der er selvfølgelig enkelte overlapninger, men bøgerne kan supplere hinanden.