Bøger / faglitteratur / opskrifter

De bedste drinks med gin : gin & tonic og andre cocktails


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2017

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 11. maj 2017

Her får du mulighed for at udvide kendskabet til den traditionelle gin & tonic, og til at lære en række coctails med gin som grundingrediens at kende. Bogen er ikke kun til cocktail og gin-entusiasterne, men også til den der bare vil give sin gin et ekstra pif.

Opskrifter til den aromatiske spiritus gin, med fokus på kombinationen med tonic, af hvilke der er 14 forskellige variationer i bogen, sammen med 15 coctails alle baseret på gin, 2 punches og 2 madopskrifter med brug af gin. Bogen, der er skrevet af Stanislas Jouenne, der er bartender på en berømt ginbar i Paris, er i oversættelsen tilpasset danske forhold. Indeholder oversigt over tonicvand og ginmærker. Hver drink er vist med et stort foto.

En indbydende bog med fokus på opskrifterne, hvor man ikke behøver at være gin-nørd, for at kunne følge med. Gin har fået en stor renæssance i disse år, så en flot bog som denne, er perfekt til dem der søger nye variationer over deres favoritter, og gerne vil prøve lidt nyt. Andre bøger fortæller mere dybtgående om ginnens historie og fremstilling, men denne er oplagt til dem der nemt vil prøve ginnens herligheder af.

Gin, tonic og tilbehørGin indeholder færre opskrifter og mere historie og Gin er for dem der, udover at lave drinks, virkelig vil vide meget om ginnens historie, de enkelte mærker og fremstillingsmetoder, tonic og tilbehør indeholder færre opskrifter og mere historie og er for dem der, udover at lave drinks, virkelig vil vide meget om ginnens historie, de enkelte mærker og fremstillingsmetoder.