Bøger / faglitteratur / opskrifter

De bedste is : flødeis, sorbet og gelato


Beskrivelse


34 opskrifter på hjemmelavet is. Med eller uden ismaskine, sat på små pinde eller anrettet i vafler eller i skåle o.l.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Per Månson

d. 12. mar. 2015

En traditionel bog med opskrifter på alle slags is og isdesserter, som kan fremstilles både med og uden ismaskine. For dessertfreaks.

Efter en kort introduktion til istyper, redskaber og teknikker følger en række opskrifter på klassikere, flødeis, frugtis, søde sager (som fx milkshakes og sundaes), ispinde, hjemmebagte vafler samt saucer og toppings. Bogen er bygget traditionel op med enkle opskrifter og tips om fx opbevaring på venstresiderne og fotos på højresiderne. Forrest indholdsfortegnelse. Forfatterne er ikke tidligere udgivet på dansk. Del af serien "Små fristelser i dit køkken".

Det er en udmærket bog, hvis opskrifter er enkle at gå til, men den bringer ikke meget nyt til emnet, selv om man altid vil kunne finde nye variationer og twists.

Der er kommet en del isbøger de senere år, fx Heibergs isHjemmelavet isVild med is, Hjemmelavet is og Vild med is, der alle er fyldigereDer er kommet en del isbøger de senere år, fx Heibergs is, og Vild med is, der alle er fyldigereDer er kommet en del isbøger de senere år, fx Heibergs is, Hjemmelavet is og , der alle er fyldigere.