Bøger / faglitteratur / opskrifter

De bedste smoothies


Beskrivelse


29 opskrifter på smoothies.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Louise Urban Andersen

d. 12. mar. 2015

Indbydende opskrifter på eksotiske smoothies. Bogen henvender sig til alle, der både vil leve sundt, men også lækkert.

Der introduceres med en gennemgang af udstyret, der skal til for at fremstille smoothies. Dernæst gives der alternativer til komælk og raffineret sukker, og der fokuseres på det naturlige kosttilskud, som smoothies kan udgøre. Der er gode råd til fordele og ulemper ved at anvende frisk eller frossen frugt. Herefter følger opskrifter på 29 vidt forskellige smoothies, hvoraf de fleste indeholder et eksotisk element. På hvert opslag er der vejledning til smoothien og på modsatte side et foto af den færdige smoothie. Bogen afsluttes med oplysninger om de mere specielle ingredienser. Udkommer i serien "Små fristelser i dit køkken".

En meget indbydende bog med smoothies af forskellige typer. Der er de mere klassiske smoothies, men også andre mere alternative typer, der indeholder tomater, rødbede, ingefær og koriander. Alle opskrifterne ledsages af delikate billeder, der leder tankerne tilbage til 70'erne. Bogen som helhed giver en fin introduktion til, og fordele ved, at lave sine egne smoothies.

Der findes efterhånden en del bøger om emnet på markedet, fx Smoothies. Det betyder ikke, at indeværende bog skal glemmes, da den indeholder opskrifter på smoothies med nye ingredienser.