Bøger / faglitteratur

De danske Tour de France-helte : Hønsefarmeren, Guld-Leif, Spejderen, Ørnen, Kyllingen, Oksen, Fuglen og alle de andre


Beskrivelse


Om de danske cykelryttere, der har deltaget i Tour de France igennem tiden, med start i år 1913, hvor den første danske cykelrytter deltog. Om alle de store præstationer og skandalerne, især med mange historier fra de danske rytteres storhedstid i 1990'erne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2020

af

af

Sanne Mendel

d. 23. juni 2020

Underholdende og informativ bog om alle de store danske cykelryttere, der igennem tiden har deltaget i Tour de France. For læsere, som interesserer sig for Tour de France og cykelløb.

Forfatteren har i mere end 20 år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Her fortæller han om alle de store danske cykelryttere, der har deltaget i Tour de France igennem tiden, med start i år 1913, hvor den første danske cykelrytter deltog i cykelløbet. Vi hører om alle de store præstationer og skandalerne. Der er især mange historier at fortælle om de danske rytteres storhedstid i Tour de France i 1990'erne.

En velskrevet og god bog, som vil interessere læsere som kender til de berømte danske cykelryttere i forvejen, men som samtidig også kan kan pirre nysgerrigheden hos læsere, som ikke kender så meget til de danske Tour de France-ryttere igennem tiden.

Der er efterhånden udkommet mange bøger om Tour de FranceDen hemmelige cykelrytter, fx af Joakim Jakobsen, og så er der Den hemmelige cykelrytter, som går bag om facaden på cykelsportenDer er efterhånden udkommet mange bøger om Tour de France, fx Tour de France af Joakim Jakobsen, og så er der , som går bag om facaden på cykelsporten.