Bøger / skønlitteratur / roman

De dødes hvisken


Beskrivelse


Krimi, hvor David Hunter under genoptræning i Tennessee blandes ind i en makaber sag om en seriemorder, der meget intelligent bringer efterforskerne på vildspor.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2009

af

af

Per Månson

d. 16. mar. 2009

Beckett er et rigtigt godt bud til læsere af angloamerikanske krimier i den barske ende.

Beckett er tidligere journalist, men nu fuldtidsforfatter. I hans serie med retsmedicineren David Hunter er tidligere udgivet Dødens kemi og Skrevet i ild. I den sidste kom Hunter alvorligt til skade og efter en længere rekonvalescens tager han til kadaverfarmen i Tennessee for at genoptræne sine færdigheder. Her bliver han involveret i en sag, der viser sig at være meget brutale seriemord, hvor morderen med stor dygtighed udlægger falske spor og forvirrer efterforskerne. Han er også tæt på dem, og både Hunter og hans nærmeste er potentielle ofre. Beckett skriver fremragende og hans plot er elegant og overraskende - der er spænding på stort set hver eneste side.

Det er oplagt at sammenligne med den anden retsmediciner-krimiforfatter Patricia D. Cornwell, men jeg synes Hunter er langt bedre end især hendes senere, noget rutineprægede, krimier.

En fremragende krimi med et uforudsigeligt og godt sammenskruet plot for læsere af den hårde ende af krimigenren.


litteratursiden.dk

d. 20. apr. 2009

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 20. apr. 2009

En smart psykopatisk massemorder driver gæk med efterforskerne i denne åndeløst spændende thriller, hvor der ikke spares på ligene. Britiske Simon Beckett har slået sit navn fast i krimingenren. Dette...