Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De dødes mission


Beskrivelse


Alo og de andre zombiekrigere sendes ud på endnu en livsfarlig mission mod super-zombierne. Ava tager ud for at indfange flere bevidste zombier. Begge opgaver viser sig at være livsfarlige. Mon de to søskende overlever?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2016

af

af

Stine Bille

d. 28. okt. 2016

Alo holdes fortsat fanget sammen med de andre bevidste zombier. Menneskerne sender dem igen ud på en farlig mission mod de nye super-zombier. Alo søster Ava forsøger at hjælpe. For 9-11-årige.

Vi følger søskendeparret Alo og Ava, i hver deres kamp mod de nye super-zombier. Ava arbejder på laboratoriet på øen Kenowa. Her holder menneskerne de bevidste zombier spærret inde, og bruger dem i kampen mod de nye super-zombier. Ava sendes ud, for at indfange flere bevidste zombier. Samtidig sendes Alo og de andre bevidste zombiekrigere ud på en farlig mission. De må kæmper vildt og voldsomt i kampen mod super-zombierne. Da Ava kommer for at hente dem hjem, få hun måske mulighed for at se sin bror. Anden bog i serien "Zombie-jæger - den nye verden". Bogen har lix 19.

Denne bog er ligeså velskrevet og spændende som den første i serien Rådne soldater. De sort/hvide stregtegninger underbygger den uhyggelige stemning, og bogen er ikke til at slippe, før man er færdig. Historien indeholder lidt mere splatter og gys end den første bog i serien. Bøgerne fungerer bedst i rækkefølge, men kan læses uafhængig af hinanden.

En anden uhyggelig zombiebog kunne fx være AlligatorblodEvig sult. Er man til mere rå splatter, kan man fx læse Evig sult eller andre bøger i denne serieEn anden uhyggelig zombiebog kunne fx være Alligatorblod. Er man til mere rå splatter, kan man fx læse eller andre bøger i denne serie.