Bøger / skønlitteratur til børn / gys

De dødes verden : en zombie-jæger historie


Beskrivelse


Zombie-smitten er løbet løbsk, og både Sarah og Oliver forsøger at komme i sikkerhed i en camp med bevæbnede soldater. Men har de tid nok?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2020

af

af

Martin W Hansen

d. 17. jan. 2020

En farlig zombie-virus bryder ud, og vi følger en familie som forhåbentlig kan overleve og finde sammen i denne nye og farlige verden. 2 bøger for 8-9-årige.

Dette er de 2 første bøger i forfatterens nye serie "Zombie-hospitalet". Handlingen foregår under det samme zombie-udbrud som hendes øvrige zombie-serier som begyndte med "Zombie-jæger". I det 1. bind "De døde fra havet" møder vi Oliver som er indlagt på et hospital, samt hans søster Sarah som er på vej med deres forældre mod hospitalet, da en ulykke på et krydstogtskib bringer den farlige zombie-virus til landet. Smitten spreder sig meget hurtigt, og det er ikke sikkert at Sarah kan nå frem til Oliver. I 2. bind "De dødes verden" har Oliver forskanset sig på hospitalet med et par af sine venner, men de indser snart, at de ikke kan blive der for evigt og beslutter sig for at forsøge at nå frem til en sikker camp. Imens er Sarah og hendes far også på vej mod en camp, men mon der er mere sikkert dér? Begge bøger er illustreret af Bodil Bang Heinemeier.

Det er endnu et par fine titler i forfatterens zombie-univers. Det er let-læste bøger som ikke bringer noget nyt til genren, men for dem, der er bidt af zombie-genren, og som skal have mange titler til læsetræning, er serien virkelig god.

For dem der kan lide lette zombie-bøger kan også Du er smittetI zombiernes skygge og I zombiernes skygge anbefalesFor dem der kan lide lette zombie-bøger kan også Du er smittet og anbefales.