Bøger / faglitteratur til børn / skabeloner

De fineste juleklip til hele familien


Beskrivelse


Skabeloner og vejledninger til juleklip for hele familien. Indholder både traditionelle motiver som julemanden, nisser og rensdyr, og mere utraditionelle motiver som julepingviner og bjørne. Med idéer til snelandskaber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2019

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 4. sep. 2019

Fin og hyggelig juleklippebog med både traditionelle og utraditionelle motiver, der kan bruges som dekoration på forskellig vis. For alle, der elsker jul!.

I denne bog præsenteres vi primært for juleklip målrettet julelandskaber og små juleopstillinger. Forfatteren har tegnet og udvalgt juleskabeloner, både traditionelle og lidt mere utraditionelle motiver, der er egnede til at klæbe på glas, skåle og fade. Desuden giver hun inspiration til små julelandskaber, der kan laves i pap eller trækasser. Motiverne kan også hænges op som almindeligt julepynt i en snor. Bogen er inddelt i en række kapitler med hvert deres motiv, bl.a. engle, rensdyr, snemænd, nissepiger & nissedrenge samt julepingviner og julefugle. Sluttelig et kapitel med anvisninger på hvordan man gør samt et kapitel om materialer.

Lettilgængelig og anderledes juleklippebog med gode farvebilleder, motiver i 1:1 målestok og vejledninger, der er lette at følge. Der kræves ikke en masse særligt udstyr udover karton i de rette farver og fx lim, saks, sukker og glas. Motiverne er velegnet at lave sammen med børn fra omkring nulte klasse og frem.

Der findes masser af bøger om juleklip, denne adskiller sig ved at præsentere motiver, der kan bruges på glas og i små julelandskaber fremfor de traditionelle ophæng. En anden oplagt bog, der ligeledes kan bruges i julelandskaber er Klip din egen julekrybbe af samme forfatter.