Bøger / skønlitteratur / roman

De frosne flammer


Beskrivelse


Den tidligere elitesoldat Niels Oxen er formodet død, men har overlevet på en lille svensk skærgårdsø. De to fyrede PET-folk, Axel Mossman og Margrethe Franck får ham dog med i et endeligt opgør mod den hemmelige organisation, Danehof.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. aug. 2016

af

af

Per Månson

d. 18. aug. 2016

Den tidligere elitesoldat Niels Oxen er formodet død, men har overlevet på en lille svensk skærgårdsø. De to fyrede PET-folk Axel Mossman og Margrethe Franck får ham dog med i et endeligt opgør mod den hemmelige organisation Danehof. For alle yndere af gode thrillere og konspirationsteorier.

Oxen har det godt med, at alle tror ham død, men han nages af anklagen for at have slået den gamle dambruger ihjel og vil renses for også at få mulighed for at se sin søn igen. Han sporer en af attentatmændene fra sidste bog i England, men trods forsigtighed efterlader han selv spor og bliver igen bytte. Samtidig er han sammen med Mossman og Franck på sporet af Danehofs mystiske leder, En jagt, der har flere vildspor end reelle spor.

Jensen holder samme høje niveau som i trilogiens første to bind og leverer igen en højspændende og velskrevet pageturner.

På dansk er nærmeste sammenligning pseudonymet Henrik Desmonds Plan B-serie, men også Stig Larsson-fans kan her få en lige så spændende, men bedre litterær, oplevelse.


litteratursiden.dk

d. 21. sep. 2016

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 21. sep. 2016

Et stort tillykke til Jens Henrik Jensen, som vandt Krimimessens publikumspris for sin forrygende afslutning på serien om Niels Oxen. Hæsblæsende og spændende afslutning på trebindsserien om den tidli...


litteratursiden.dk

d. 2. sep. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 2. sep. 2016

En forrygende afslutning på serien om Niels Oxen og en af årets allerstørste læseoplevelser. En forfærdelig tanke at jeg aldrig mere skal læse om Oxen, Franck og alle de andre. ’De frosne flammer’ beg...


Jyllands-posten

d. 18. sep. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 18. sep. 2016


Politiken

d. 6. okt. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 6. okt. 2016


Weekendavisen

d. 2. sep. 2016

af

af

Christian Dorph

d. 2. sep. 2016